Psilohuasca Truffel Sessies

In ons landelijk boutique retreat organiseren we Psilohuasca Truffel Sessies. Mijn partner Eric en ik zijn ons in psilohuasca gaan specialiseren, omdat onze eigen eerste ervaring met dit type sessie zo’n bijzondere impact heeft gehad dat wij dit voor anderen ook mogelijk wilde maken.

Ons retreat is een combinatie van dichterbij jezelf komen tijdens een Psilohuasca Truffel Sessie onder deskundige begeleiding en jezelf de tijd en rust geven om dit bewust te ervaren. Wij creëren een veilige en geborgen setting in en om onze monumentale boerderij midden in de natuur van de Betuwe. Deze plek is magisch, geeft rust en is heel fijn om energie op te doen in de natuur.

Op deze manier willen wij mensen helpen en de wereld een beetje mooier maken.

Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten en je comfortabel en veilig met mooie muziek te begeleiden tijdens je innerlijke reis.

Wat doet het?

Een Psilohuasca Truffel Sessie versterkt de verbinding met jouw onderbewust- en onbewustzijn. Het geeft je toegang tot onderdelen van jouw brein die je in bewuste staat van zijn niet kunt bereiken. Deze sessies geven je een diep en objectief inzicht in: jouw leven, relaties, patronen maar ook wat er allemaal nog meer mogelijk is. Deze sessies worden wereldwijd al toegepast bij persoonlijke groei, zelfbewustzijn en healing. Voorafgaand zal altijd een screening plaats vinden om te bespreken of dit bij je past en wat je eruit wilt halen.

Hoe werkt het?

Aan het begin van een Psilohuasca Truffel Sessie krijg je een bepaalde hoeveelheid magic truffels (psilocybine is de werkbare stof) die past bij jouw postuur, ervaring en gevoeligheid. Deze truffels eet je in een chocolaatje of drink je met een speciale thee. Na een half uur adviseren we je om te gaan liggen. Je begint de eerste verandering op te merken en langzaam rol je als het ware in een droombeeld. Je zult beelden, kleuren, herinneringen zien en emoties voelen. Het voelt alsof je een reis maakt door je leven en ziel.

Je kunt de sessie gedeeltelijk zelf mentaal sturen, maar je laat het ook gebeuren. Dit is het deel van loslaten en zien wat er komt. Juist hiervoor is het belangrijk dat je je goed voorbereidt en nog belangrijker dat je geborgen en veilig voelt tijdens de sessie.

Tijdens de reis, die 4-6 uur duurt, krijg je heldere inzichten afkomstig van zowel de lichte vrolijke kant als de donkere kant. Aan de lichte kant zal je geluk, plezier, oneindig veel liefde en energie voelen. Aan de donkere kant kan het spannend, verdrietig of pijnlijk zijn maar de inzichten van deze kant kunnen daardoor nog waardevoller zijn. Daarom geloven wij niet in de zogenoemde ‘bad’ trips. Wij zijn hier ervaren in. We zullen je begeleiden om zo een comfortabele en veilige reis te maken.

Double Deep Dive

 

 • voorbereiding coachingsgesprek
 • 2 truffel sessies onder begeleiding
 • 2 overnachtingen
 • ontbijt en licht diner
 • gebruik van sauna
 • integratie coachingsgespek
 • evaluatie na 1,5 week 

€ 1555,- excl. btw* (*voor particulieren incl.)

Deep Dive

 

 • voorbereiding coachingsgesprek
 • 1 truffel sessie onder begeleiding
 • 1 overnachting
 • ontbijt en licht diner
 • integratie coachingsgespek
 • evaluatie na 1,5 week 

€ 888,- excl. btw* (*voor particulieren incl.)

€ 1750,- excl. btw* (*voor particulieren incl.)

€ 999,- excl. btw* (*voor particulieren incl.)