Microdosing Programma

 Zou je graag meer voldoening uit je leven willen halen maar het lukt je steeds niet om de verandering vast te houden? En sta je open om te ontdekken wat psychedelica, op een comfortabele manier, voor jou zou kunnen doen? Dat is dit echt wat voor jou.

Je werkt gedurende een maand met een kleine dosering met mijn begeleiding aan jouw doelen. Het programma is zo opgebouwd dat het structuur biedt en je op een comfortabele manier laat werken aan die verandering die je zo graag wilt. Een combinatie van quality time, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid én die verandering waar je positieve energie van krijgt.

Wat doet het?

Microdosing kan een positief effect hebben op het loslaten van belemmerende overtuigingen, het aanleren van gezonde gewoontes, versterken van zelfvertrouwen, verhogen van empathisch vermogen, flow / productiviteit, creativiteit, energie, focus en het creëren van een ochtendroutine.

Psychedelica lost de dingen niet voor je op. Dit moet je uiteindelijk zelf doen en daarom is het fijn om er begeleiding bij te hebben. De psychedelica zorgt voor het juiste gevoel van tolerantie en acceptatie om jezelf te helpen. Microdosing geeft met kleine lichtpuntjes inzicht hoe je veranderingen in je leven kunt aanbrengen die aansluiten bij wie je diep van binnen bent.

Hoe werkt het?

Simpel gezegd, neem je gedurende een maand 2 x per week, volgens een vast schema, een hele kleine dosis psilocybine in. Dit is de werkbare stof in magic truffels, ook wel psychedelica of plantmedicijn genoemd. De dosering is op jou persoonlijk afgestemd zodat je gewoon kunt functioneren. Vooraf ondersteun ik je bij het helder krijgen van jouw doelen en het opzetten van een fijne structuur voor deze maand. Tijdens deze maand werk je aan jezelf maar zorg je ook heel goed voor jezelf. 

In de microdosing maand begeleid ik je middels online coachgesprekken afhankelijk van het programma dat je kiest. Is microdosing nieuw voor je? Dan adviseer ik je om voor het ‘All in programma’ te kiezen. 

De programma's

All in programma

Voor de eerste maand

  • Intake gesprek (1u online) – doelen, structuur en dosering bepalen
  • Coachingsgeprek (a1u online) in week 2 en 4
  • Werkboek All in programma

€450,- incl btw

Medium programma

Mogelijk vanaf maand 2

  • Start gesprek (1u online) – nieuwe doelen bepalen
  • Coachingsgesprek (1u online) in week 2
  • 6 minuten dagboek

€300,- incl btw

Light programma

Mogelijk vanaf maand 3

  • Start gesprek (1u online) – nieuwe doelen bepalen

€150,- incl btw

€360,- incl btw

€250,- incl btw

€95,- incl btw