Inspiratie

Hier deel ik een selectie van wat mij enorm heeft geïnspireerd. Ik pas dit regelmatig aan. Sinds mijn eerste ervaring met psilohuasca ben ik ernorm nieuws- en leergierig geworden naar wat er allemaal nog meer is. Alles wat maar invloed kan hebben op persoonlijke ontwikkeling wat ik weer kan doorgeven aan anderen. Pay it forward…

Boeken

Voorheen begreep ik niks van Eckhart’s boeken. Maar na mijn 1e psilohuasca ervaring is het bij dit boek begonnen. Ik kreeg opeens een heel ander perspectief, het is echt mogelijk om rust in je  hoofd te hebben. 

Klaarwakker je leven leiden zoals jij dat wilt. Daar gaat het om. Dit boek geeft een heldere blik hoe je dromen waar kunt maken. Praktisch maar tegelijkertijd ook heel inspirerend. Dit boek heeft mij zeker geholpen te werken aan mijn dromen. 

Dit boek deel ik met iedereen voorafgaand aan een psilohuasca sessie. Heel fijn om vooraf te begrijpen hoe we het onszelf makkelijker kunnen maken en een gelukkig leven kunnen leiden zonder voorwaarden.

Terugkeer naar de liefde

Dit boek kan ik blijven lezen. Het geeft een diep gevoel van verbinding, vertrouwen en rust. Alles gaat om innerlijke vrede, vergeving en liefde. Dat klinkt abstract maar door dit boek niet meer. 

Video's

Deze video’s geven je een beeld wat psychedelica voor je kan doen. Deze video’s heb ik in het begin aan familie en vrienden laten zien om de angst weg te nemen en te laten zien wat het in positieve zin kan doen. Een taboe is gebaseerd op angst.